Sähkömoottoreiden myynti ja huolto Mäntsälässä ja muualla Uudellamaalla

Sääksjärven Sähköurakointi OY myy ja huoltaa sähkömoottorit Mäntsälässä ja muualla Uudenmaan alueella. Huolloista vastaavat yrityksessämme alan kokeneet ja luotettavat ammattilaiset. Takaamme huolellisen työnjäljen ja turvallisen huollon.


Sähkömoottorin huoltoa ei kannatta jättää viime tippaan. Tilaa huolto aina hyvissä ajoin, ennen kuin moottorissa ilmenee jokin vika. Säännölliset huollot auttavat laitteiston yleiskunnon kartoittamisessa ja mahdollisten laiteinvestointien ennakoinnissa.

Kun sähkömoottori on hallitusti ja säännöllisesti huollettu, vältyt yllättäviltä tuotantokatkoksilta ja kalliilta laiterikoilta. 

Kysy lisää moottoreista tai tilaa huolto!

Huollot monenlaisille moottoreille

Tarjoamme huoltopalvelut monille eri sähkömoottorityypeille. Saat kauttamme muun muassa seuraavien moottoreiden huollot:

  • Tasavirtamoottorit

  • Oikosulkumoottorit

  • Servomoottorit

  • Liukurengasmoottorit

  • Tärymoottorit

  • Pumput.

Jos epäilet, että moottorisi on pian vaihdon tarpeessa, ota yhteyttä tiimiimme. Me tarkistamme moottorin toimintakunnon ja teemme tarvittaessa huollon tai kerromme lisää uusista, meillä myynnissä olevista moottorimalleista. Tavoitteenamme on kuitenkin pitää moottorisi toimintakunnossa mahdollisimman pitkään.

Kattavat sähköpalvelut saman katon alta

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme aina mahdollisimman ripeästi, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Voit tilata meiltä sähkömoottoreiden kausihuollot tai ottaa yhteyttä, jos moottori temppuilee. Hoidamme huollot ja korjaukset huolellisesti laadukkaita materiaaleja sekä varaosia käyttäen. 


Sähkömoottoreiden huoltojen ja myynnin ohella saat meiltä myös muut sähköalan palvelut laidasta laitaan. Toteutamme pitkällä kokemuksella vaativatkin sähkösaneeraukset. Lisäksi voit tilata meiltä muun muassa ilmanvaihtokoneet sekä aurinkopaneelit asennuksineen.

Saat siis kaikki tarvitsemasi sähköpalvelut saman katon alta. Hoidamme palvelut avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen ja lopputarkastuksiin saakka. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää aurinkopaneeleista