Ilmastointilaitteiden huollot Mäntsälästä koko 

Uudenmaan alueelle

Ilmastointilaitteiden huolto on Sääksjärven Sähköurakointi OY:n erikoisalaa. Palvelemme asiakkaita joustavasti Mäntsälästä käsin koko Uudenmaan alueella.

Puhdas sisäilma parantaa asumisviihtyvyyttä, joten pidä huolta ilmanvaihtosi toimivuudesta. Jos ilmanvaihtokone reistailee tai epäilet sen olevan huollon tarpeessa, ota meihin yhteyttä. Huollamme ja korjaamme ilmanvaihtolaitteet luotettavasti.

Tilaa meiltä säännöllinen kausihuolto tai yksittäiset ilmanvaihtokoneiston huollot – palvelemme juuri sinun tarpeidesi mukaan!

Tilaa huolto tai kysy lisää

Ilmastointilaitteiden huollot vankalla ammattitaidolla

Sääksjärven Sähköurakointi OY huoltaa ilmanvaihtokoneet halutessasi säännöllisesti sekä varmistaa niiden oikean toiminnan. Voimme räätälöidä ilmanvaihtokoneiden huoltovälit asiakkaan tarpeiden ja koneen valmistajan suosituksen mukaan. Sovi kanssamme kausihuolloista ja pidä näin ilmanvaihtolaitteesi kunnossa!


Asiantunteva sekä osaava huoltohenkilöstömme tuntee erilaiset ilmanvaihtokoneet ja niiden erityisominaisuudet. Pitkän kokemuksemme ansiosta huomaamme viat ja osaamme korjata ne kuntoon. 


Pettikö ilmastointisi kesähelteillä? Hoidamme korjaukset sujuvasti ja turvallisesti myös kiireellisissä tapauksissa. Ota siis yhteyttä tehokkaaseen tiimiimme ja kysy lisää!


Laita säädöt kohdilleen ja säästä energiaa

Saat meiltä asunto- ja talokohtaisten ilmanvaihtokoneiden vuosihuollot ja suodatinvaihdot pari, rivi- ja kerrostaloyhtiöille. Kun teet kanssamme huoltosopimuksen, me tarkastamme ilmanvaihtokoneesi ja puhdistamme ja huollamme ne kuuden kuukauden välein keväällä ja syksyllä. Tämän lisäksi huolehdimme LTO-koneiden kesä- ja talvisäädöt kohdalleen. Oikeiden säätöjen avulla voit säästää energiaa, ja säännöllisillä huolloilla varmistat ilmanvaihtokoneiden moitteettoman toiminnan jatkossa.


Jos sähkökuluissa säästäminen kiinnostaa, tutustu myös aurinkoenergiaan. Myymme ja asennamme aurinkopaneelit asiakkaille Uudenmaan alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Kysy rohkeasti lisää erilaisista sähköalan palveluistamme – palvelemme mielellämme!

Lue lisää aurinkopaneeleista