Aurinkopaneeleilla uusiutuvaa energiaa – Asennamme paneelit Mäntsälässä ja Uudellamaalla

Sääksjärven Sähköurakointi OY Mäntsälästä myy ja asentaa aurinkopaneelit asiakkaille koko Uudenmaan alueella. Saat meiltä Fronius-aurinkopaneelit asennuksineen valmiina pakettina. Voit vaihtoehtoisesti tilata meiltä myös pelkät paneelit. Asennuspaketti on kätevä vaihtoehto, sillä me hoidamme työn alusta loppuun turvallisesti, varmasti ja nopeasti.


Jos aurinkoenergia kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä yritykseemme. Kerromme mielellämme lisää aurinkoenergian tarjoamista mahdollisuuksista, erilaisista aurinkopaneelimalleista, asennusprosessista sekä mahdollisesta energiansäästöstä.

Tilaa aurinkopaneelit tai pyydä tarjous

Yllättävän vaivaton ja monipuolinen aurinkosähkö

Ympäristöystävällinen aurinkosähkö sopii erinomaisesti niin omakotitalojen, liikerakennusten kuin kesämökkienkin sähköntuotantoon. Katolle asennettujen aurinkopaneelien avulla voit tuottaa sähköä omaan käyttöösi turvallisesti ja helposti. 


Toisin kuin usein luullaan, aurinkosähköä on helppo tuottaa myös Suomen olosuhteissa. Aurinkosähkö on usein paras yhdistää johonkin toiseen sähköntuottotapaan, mutta sillä on mahdollista myös tuottaa iso osa käytetystä sähköstä. Kysy meiltä erilaisista mahdollisuuksista.

Me autamme valitsemaan sopivat paneelit juuri sinun tarpeisiisi. Hoidamme halutessasi asennustyöt alusta loppuun asti niin, että aurinkosähköjärjestelmä on käyttövalmis. Autamme asiakkaitamme mielellämme myös kaikenlaisissa paneeleihin liittyvissä ongelmissa.

Aurinkopaneeleilla edullista energiaa

Sääksjärven Sähköurakointi OY tarjoaa aurinkopaneeliasennuksien ohella myös muita sähköalan palveluita sähkösaneerauksista ilmanvaihtokoneiden huoltoihin ja korjauksiin. Me autamme sinua luomaan kotiisi toimivan sähköjärjestelmän, jonka laitteet toimivat ja kuluttavat sähköä vain ideaalimäärän. Oikeilla laitevalinnoilla, hyvin tehdyillä asennuksilla ja säännöllisillä huolloilla voit säästää pitkän pennin.


Aurinkopaneelit ovat erinomainen valinta energiatehokkaalle kotitaloudelle tai yritykselle. Avullamme voit yhdistää aurinkopaneelit esimerkiksi ilmanvaihtokoneeseen ja näin pitää kotisi tai mökkisi sisäilman ja lämpötilan ideaalina. Kysy lisää!

Lue lisää ilmanvaihtokoneista